Dieetrecepten deel 5

Dieetrecepten deel 5

2 weken recepten voor ontbijt, lunch en diner!

Deel 5 van de reeks van 13 receptenboeken. Deze gezonde recepten zijn gemaakt door diëtiste Lucinda van der Wardt om jou te helpen af te vallen. Dit eBook bevat voor 2 weken gezonde recepten voor ontbijt, lunch en diner. Ook vind je lekkere gezonde tussendoortjes voor elke dag.
Bekijk ons inkijkexemplaar »

Van 24,95 voor 9,95

Bestel hem nu

Meer informatie

Dit eBook bevat 14 dagen aan gezonde recepten voor ontbijt, lunch en diner inclusief gezonde tussendoortjes. Alle recepten zijn gebaseerd op het zeer succesvolle eiwitdieet. Een koolhydraat arm en eiwitrijk dieet waarbij je zelfs van tijd tot tijd gewoon brood, aardappelen en rijst eet!

De recepten in dit eBook zijn voor 1 persoon maar eet nooit meer dan je op kan.

Altijd beschikbaar

Je hebt alleen internettoegang nodig en je kan altijd en overal jouw receptenboeken downloaden. De receptenboeken bevatten een opbouw in voedingstoffen dus het is belangrijk dat je de weken aan blijft houden. Binnen één receptenboek mag je wel de recepten verwisselen. Per receptenboek krijg je 2 weken aan recepten.

100% niet goed geld terug garantie

Wij zijn er van overtuigt dat je tevreden zult zijn met de recepten, materialen en de uiteindelijke resultaten.

Daarom geven we je een fantastische garantie. Ben je niet tevreden dan kan je, je binnen 30 dagen na aankoop bij ons melden om je geld terug te krijgen. 100% gegarandeerd je geld terug je hoeft ons alleen maar een mailtje te sturen met je bestelinformatie.

Wij nemen graag het risico van deze garantie op ons zodat je met tevredenheid en een goed gevoel kan beginnen aan dit programma.

Dieet en gezin

De recepten zijn gemakkelijk te combineren met de gezinsmaaltijden. Voeg gewoonweg koolhydraat rijke producten zoals brood, aardappelen, rijst etc. toe bij het eten van je gezinsleden. Je hoeft dus niet apart te koken. Veel makkelijker kunnen we het niet voor je maken!

Voordeel van het eiwitdieet

Het voordeel van het eiwitdieet ten opzichte van andere diëten is dat er door voldoende eiwit in de voeding bij het afvallen geen spiermassa verloren gaat. Daarbij heeft het een groter verzadigingsgevoel, waardoor het dieet beter vol te houden is. Dit dieet bevat verder zo min mogelijk snelle suikers of snelle koolhydraten zodat je bloedsuikerspiegel zo constant mogelijk blijft.

Je stofwisseling

Alle diëten zullen ervoor zorgen dat iemand afvalt. Maar waar de meeste mensen moeite mee hebben is het gewicht stabiel kunnen houden na de afvalfase. Men moet er rekening mee houden dat het lichaam en de stofwisseling zijn veranderd na het afvallen. Omdat je minder weegt na het afvallen, zal het lichaam ook wat minder energie verbruiken dan toen het gewicht zwaarder was. Er moet dus een nieuwe balans gevonden worden tussen je energieverbruik en energie-inname. Ook zullen bepaalde gewoontes in je eet- en leefpatroon die je al jaren hebt blijvend moeten veranderen om te voorkomen dat het gewicht weer toeneemt.

Bewegen

Ook bewegen mag niet ontbreken! In onze huidige maatschappij waarin alles elektronisch gaat, bewegen en verbruiken wij steeds minder. Door meer lichaamsbeweging zoals wandelen, fietsen, dansen, sporten verbruiken we meer energie. Daarbij verbetert het de conditie, uithoudingsvermogen, weerstand, verhoogt het de spiermassa en krijgen we meer energie. Daarnaast is het heel belangrijk dat we ook aan krachttraining doen zodat de spiermassa wordt opgebouwd. Een grotere spiermassa zorgt voor meer energieverbruik van het lichaam, ook in rust!

Om jou te helpen met bewegen bieden wij ook een beweeg- en eetgedragoefeningen eBook aan. Hierin heeft Lucinda van der Wardt 20 oefeningen bedacht voor jou. Deze oefeningen zijn gemakkelijk te volgen. Iedere oefening heeft ook video met uitleg zodat jij precies de goede techniek toepast.
 

Bestel hem nu

Laat wat van je horen