Over ons

DieetboekOnline is een initiatief van het team dat onder andere het Dr. Frank en EenKiloPerWeek dieet in de markt hebben gezet. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis en informatie verzameld op het gebied van afvallen en hebben duizenden mensen geholpen om succesvol af te vallen. Met ons nieuwe website focussen wij specifiek op dieetrecepten die je ideaal kan gebruiken bij jouw strijd tegen de kilo’s.

Diëtiste Lucinda van der Wardt

De informatie en recepten zijn geschreven door diëtiste Lucinda van der Wardt. Zij heeft al meer dan 15 jaar ervaring op verschillende gebieden binnen de diëtetiek. Daarnaast is ze ook nog sportinstructrice bij haar eigen sportschool.

Het totaal programma van Lucinda bestaat uit 13 receptenboeken.

EenKiloPerWeek

Veel van onze recepten zijn gebaseerd op het EenKiloPerWeek dieet. Dit betekent iets minder koolhydraten en iets meer eiwitten die zich vervolgens weer opbouwen naar een normaal niveau. Ben je al lid van EenKiloPerWeek dan kan het zijn dat hier al deze recepten een keertje hebt gekocht.

Ebooks en boeken (van bol.com)

De informatie die wij in de afgelopen jaren verzameld zijn vanaf nu gebundeld in handige PDF documenten die wij eBooks noemen. Deze digitale receptenboeken kunnen wij voor een lage prijs aanbieden omdat we geen druk, opslag en verzendkosten hebben in tegenstelling tot fysieke boeken. Maar om je uiteraard meer keuze te geven hebben wij ook een handig naslag werk gemaakt woord je met alle bekende dieetboeken die je wellicht wel zal kennen. Deze receptenboeken zijn direct te bestellen bij de betrouwbare leverancier Bol.com.

Nieuwe ebooks

In de komende periode zullen wij ons uiterste beste doen om steeds weer nieuwe eBooks te introduceren die je helpen om je weer een gezond eetpatroon aan te leren om jouw doelstellingen te halen.

Klantenservice

Mochten er ooit problemen zijn met je betaling of de te downloaden producten neem dat gerust contact met ons op via klantenservice@dieetboekonline.nl.