Weight Watchers

Weight Watchers is een Amerikaans bedrijf, dat in 1963 is opgericht door Jean Nidetch. Zij ontwikkelde een dieet, dat al miljoenen mensen heeft geholpen om af te vallen, en is waarschijnlijk een van de bekendste methodes om af te vallen. Het probeert afvallen meer te laten zijn dan alleen minder eten. Dit doen ze door een puntensysteem toe te kennen, hierbij bevat iedere onderdeel van je gerecht een bepaald aantal punten. Hoe meer punten een gerecht bevat hoe ongezonder het is. De gedachte hierachter is dat de gebruiker bewuster om zal gaan met voeding.

Het blijkt uit hun eigen onderzoek dat 50 procent van de proefpersonen na 5 jaar nog steeds 5 procent blijvend gewichtsverlies hadden.

Tegenwoordig  bestaat Weight Watchers ook in Nederland. Zij hebben naast hun magazine tevens een aantal boeken uitgebracht.Deze boeken staan vol met lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten. Daarnaast staan er een hele hoop tips en ideeën voor een aantal samengestelde menu’s en tussendoortjes. Met propoints-indicatie en aangevuld met nuttige informatie over een gezonde voeding en de formule van Weight Watchers, met uitleg van experts, boeiende getuigenissen en motiverende tips. Smakelijk in beeld gebracht door de bekende foodfotograaf Luk Thys.

Bol-DieetboekOnline
Veilig kopen op Bol.com

Je koopt deze boeken gemakkelijk en snel bij Bol.com


Hieronder vind je een lijst met alle categorieën: